08/18/15 11:51
(http://pik.bg)

Кошмар на пътя във Варна! Шофьор помете дете на кръстовище и избяга

Кошмар на пътя във Варна! Шофьор помете дете на кръстовище и избяга

За поредния избягал от мястото на инцидента шофьор информират от пресцентъра на полицията във Варна. Този път неизвестният към момента водач блъснал дете, което пресичало улицата. Инцидентът станал в понеделник в около 18 часа на кръстовището на ул. „Доброволци“ и ул. „Самарско знаме“. По информация на полицията водачът не е пропуснал пресичащото платното дете. Вследствие на удара то е с контузия на лява ръка, без опасност за живота.

55-годишна пешеходка пък била ударена докато стояла на тротоара на локален път в кв. „Трошево“. До инцидента се стигнало след като 35-годишна водачка на „Опел“ по време на движението си, поради недостатъчно странично разстояние, преминава и блъска със страничното огледало на колата жената. Вследствие на инцидента пешеходката получава контузия на таз, без опасност за живота.

Бебе пострада в катастрофа, станала в около 18,55 часа на бул. „Цар Освободител“, след кръстовището с ул. „Поп Димитър“. 32-годишен водач на „Ауди“, поради движение с несъобразена с интензивността на движението скорост, напуска платното за движение вдясно и блъска „Фолксваген“, спрял в уширение. Втората кола пък удря намираща се на пътя пешеходка. Вследствие на инцидента са пострадали водачката на втория автомобил, която е настанена за наблюдение в МБАЛ „Св. Анна“, пешеходката, която също е настанена за наблюдение в болница, както и пътничка от втория автомобил – 30-годишна жена, и бебе, което е получило контузия на глава. Няма опасност за живота на пострадалите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване