08/18/15 11:12
(http://pik.bg)

Фестивалът на фойерверките в Каварна събрал 8000 души публика

Фестивалът на фойерверките в Каварна събрал 8000 души публика

При огромен интерес е преминал Фестивалът на фойерверките в Каварна,  каза Цонко Цонев, кмет на Каварна, предаде "Фокус". Той посочи, че зарите в крайморския град са били посетени от близо 7-8000 души. Всички места за настаняване, хотели, къщи и апартаменти за гости са били пълни с хора през фестивалните дни.

„Градът беше толкова пълен, че трябваше да се създаде специална организация, която РПУ – Каварна създаде и за което им благодаря”, посочи още кметът на Каварна. Той добави, че в рамките на фестивала е нямало абсолютно никакви проблеми и произшествия. Цонко Цонев каза още, че е имало 8 зари през двете вечери и хората са останали много доволни. Освен това публиката е била подгрявана от легендите Down Low и дуетът Румънеца и Енчев. „Смятам, че се получи по-добър купон от предните две години и ще продължава да става все по-добър”, каза още Цонев. През следващата година Каварна отново ще бъде домакин на Фестивала на фойерверките.

„Това е една от новите атракции в България, която е уникална. Набира много голям интерес от хората, защото е страхотно изживяване, особено в морската част. Едната от зарите, част от нея, беше в морето – изключително красиво за наблюдение. Заслужава си да се види”, категоричен бе кметът на крайморската община.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване