08/18/15 18:17
(http://pik.bg)

Цветанов: Над 250 млн. лева са влезли в Стара Загора от европейски проекти през мандата на кмета Живко Тодоров

Цветанов: Над 250 млн. лева са влезли в Стара Загора от европейски проекти през мандата на кмета Живко Тодоров

Над 250 млн.лв. са влезли в община Стара Загора от европейски проекти през мандата на кмета Живко Тодоров. Това обяви в Стара Загора председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

Още 15 милиона държавни средства са инвестирани в общината с помощта на правителството на ГЕРБ. По думите на Цветанов, Живко Тодоров е разгърнал своя управленски потенциал през изминалите 4 години.

„Той се ползва с голямо обществено доверие. Благодаря на него и на целия му екип за постигнатото, защото резултатите са видими за всички, а фактите говорят сами”, каза още Цветанов.

"Той и кметът на Казанлък Галина Стоянова получават голямо обществено доверие. Подкрепата им е извоювана с реална работа и постигнати видими резултати. Галина Стоянова постигна много с опита си в общинската и държавната администрация, с ентусиазма и заряда за работа, който притежава", каза Цветанов.

"Пример за това е построяването и откриването на новата пожарна в Казанлък, която е факт благодарение на упоритостта й. През нейния мандат са реализирани 60 европроекта за над 24 млн. лв., 27 проекта за 45 млн. лв. са в процес на реализация", каза Цветанов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване