08/19/15 03:45
(http://pik.bg)

Потрес! Бургаска актриса живее в мухъл и изпражнения (видео)

Потрес! Бургаска актриса живее в мухъл и изпражнения (видео)

Бургаската актриса Аглика Бояджиева се бори вече трета поредна година да реши спор със съсед, който не е довършил апартамента над нея. Жилището е пълно с мръсотия и гълъби, които сипят изпражнения навсякъде, пише Mediator Burgas.

„Това, което ви показвам, е незаконен строеж, под който живея. Превърнат е в гълъбарник. При затворени прозорци е пълно с гълъби. Влизат и излизат, размножават се. Миризмата е убийствена. Стълбището и целият блок при тези високи температури вонят невъобразимо. 

И това е от три години. Естествено, със знанието на собственика, който умишлено не прави нищо. Казвам умишлено, защото преди 6-7 години, когато адвокат Коруджиев му се обади да дойде, защото съм наводнена от покрива му, той му каза "да се дави, е*ал съм й майката" . И това е доказуемо. Ето, така си живея“, разказва болката си една от най-любимите бургаски актриси.

В момента тя води съдебно дело срещу собственика. То е минало на първа инстанция в Районен съд в нейна полза. Сега Аглика Бояджиева очаква и решението на Окръжния съд.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване