08/20/15 11:09
(http://pik.bg)

Заличиха 108 регистрации във врачанското село Киреево

Заличиха 108 регистрации във врачанското село Киреево

Комисия провери вчера адресните регистрации в община Макреш. В резултат са заличени общо 108 регистрации, каза кметът на общината Иван Каменов, цитиран от tribali.info.

"108 човека са дерегистрирани. Всички са с адреси от село Киреево. От комисията изпращаме протокола до шефа на териториалната дирекция ГРАО и той съответно в системата ги дерегистрира директно всички тези хора. Онези, старите, които бяха пуснати по предложение на прокуратурата, сега се дават, за да може да се извърши и другата операция, хората да могат да се върнат по бившите си адреси. По стария закон това нещо го нямаше. Ние ги дерегистрираме, но кой да го накара да отиде сега гражданина да си подаде документи и да се върне. С това изменение, тази дейност я извършват службите при нарушение на протокола. Прегледаха всичко на 100% на територията на общината и това е крайният резултат от работата", допълни Иван Каменов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване