08/20/15 17:34
(http://pik.bg)

Клон смаза две коли в Пловдив, 112 мълчи! (видео и снимки)

Клон смаза две коли в Пловдив, 112 мълчи! (видео и снимки)

Огромен клон се е стоварил върху две коли на пловдивския бул. „Копривщица” по време на движение. Чудо е, че оцеляхме, но вече 40 минути звъним на 112 и не вдигат, коментираха водачите на смачканите автомобили. На 10-ина метра от тях други коли са затрупани с клони, предаде "Марица".

Имам застраховка, но се видя колко сме крехки, заяви единият от собствениците Атанас Атанасов. Другият водач също през минута звънеше на 112, но отсреща нямаше отговор.

Цял гараж отнесе бурята в центъра на Пловдив. Ураганът премести на повече от 10 метра огромната ламаринена конструкция, която е на една ограда с кварталното игрище на ул. „Върховръх”. „Имаше деца наблизо, които тичаха да се скрият от дъжда, добре че не стана беля, коментираха съседите. Самата улица „Върховръх” потече като буйна река, а на ъгъла с детска градина „Мирослава” се образува езеро, дълбоко над 1 метър и колите не смееха да минат в пика на бурята.

Кошмарна е картината по „Пещерско шосе”, цялото платно е пода и окършени клони. Ъщото е и по бул. „Васил Априлов”, където в района на Парашутната градинка и бензиностанцията сякаш е минало торнадо.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване