08/20/15 12:11
(http://pik.bg)

Що за наглост! Бургаски рали състезател кара тунингования си Голф със сигнална лампа като НСО (видео)

Що за наглост! Бургаски рали състезател кара тунингования си Голф със сигнална лампа като НСО (видео)

За 25-годишен автомобилен състезател от Бургас, който кара бясно тунингования си Голф 5 и използва сигнална лампа за специален режим, алармира гражданин. Мъжът предостави и видеозапис, който рали пилотът сам заснел и качил в профила си във Фейсбук и призова КАТ да санкционира нарушителя незабавно, пише Флагман.бг.

Ето и целия текст на писмото му:

„Георги А. - състезателя с черен Голф 5 от Бургас, ж. к. Изгрев, бл. 19 кара бясно своя автомобил към Слънчев бряг със специален режим на движение като дипломат и се провиква като чобанин. Докога ще виждаме в Бургас престъпници да се движат със специален режим на движение? Началникът на КАТ беше издал конкретна наредба и списък с номера с всички коли в града, които притежават сигнални лампи за специален режим. Въпросът ми е защо този човек не е глобен и си позволява да качва своя клип в социалната мрежа (фейсбук). Нима той е нещо повече от обикновен гражданин”, пита бургазлията 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване