08/21/15 12:28
(http://pik.bg)

Автокрадецът Даката изплака: Безработен съм, жена ми издържа мен и децата

Автокрадецът Даката изплака: Безработен съм, жена ми издържа мен и децата

Неуловимият автоджамбазин Божидар Благоев, по прякор Даката, опита да си изгради интересна защитна теза пред Несебърския районен съд. Крадецът на скъпи лимузини влезе сломен в съдебната зала, с наведена глава. Видя се дори сълза в очите на несебърлията. С действията си Даката демонстрира, че притежава завидни умения не само в задигането на скъпи коли, но и такива, който могат да му донесат успех и на театралната сцена. Това предаде Флагман.бг.

Сгащеният с ужаса за чужденците Валентин Стойков – Пахама предпочете повече да говори неговият адвокат. Той обели само няколко думи, че семейството му разчита единствено на заплатата на неговата съпруга, тъй като той самият е безработен.

„Аз се грижа за двете ни деца. Единствено жена ми работи. Моля да ми разрешите да гледам децата си”, заяви Даката по време на изслушването на мярката му за неотклонение.

Съдебният състав обаче не се върза на думите на Благоев и той бе оставен в ареста. Както Флагман.БГ пръв съобщи, Пахама и Даката бяха арестувани преди три дни в Несебър при опит да задигнат луксозен джип Ауди Q7 на полски турист. В момента полицията издирва трети човек, който също е взел участие при кражбата, но успял да се измъкне. 

Двамата автоджамбази са известени сред кримисредите, като едни от най-дръзките и неуловими извършители на кражби на луксозни леки автомобили, собственост на чужди граждани, летуващи по Южното Черноморие.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване