08/21/15 11:12
(http://pik.bg)

Виж снимки от зверското меле вчера на "Хемус''! Загиналият е монтанчанин

Виж снимки от зверското меле вчера на "Хемус''! Загиналият е монтанчанин

52-годишен мъж от с. Лехчево, област Монтана, е загинал на място след катастрофа в района на виадукт Бебреш, на АМ „Хемус”, съобщава Балканец.бг. Сигналът за инцидента е подаден в ОД на МВР в 14.05 ч. Транспортното произшествие е станало между ТИР и 3 леки автомобила. Към момента има информация и за още двама пострадали - мъж и жена, единият от които е тежко ранен. Съпругата на загиналия - 50-годишна жена от Козлодуй, е откарана в Спешна помощ с фрактура на единия крайник. Другият пострадал е шофьорът на Kangoo-то, 41-годишен мъж от София, също с фрактура на крайник.

Причината за катастрофата е несъобразяване с пътната обстановка от страна на водача на ТИР-а. Движението в пътния участък е двупосочно заради ремонта в другата лента. Служители на реда, извършващи оглед на местопроизшествието, заявиха, че вероятно и хлъзгавата настилка е допринесла за инцидента. От мястото на произшествието стана ясно, че товарният автомобил блъска последователно три коли - Renault Kangoo, Merscedes МL и накрая смазва до неузнаваемост VW Passat. Шофьорът на Passat-a е загинал на място след сблъсъка.

Опашката от автомобили в посока София бе след бензиностанция Лукойл, Зелин.

Kъм 17:10ч. бе възстановено движението по магистралата и в двете посоки. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване