08/21/15 13:42
(http://pik.bg)

Гранични полицаи задържаха мъж от Ямбол, който им предложил подкуп

Гранични полицаи задържаха мъж от Ямбол, който им предложил подкуп

Гранични полицаи задържаха 46-годишен мъж от Ямбол, който им предложил подкуп, съобщиха от пресцентъра на ГДГП. Вчера граничен полицейски наряд спрял за проверка микробус „Мерцедес“ на пътя за ямболското село Стефан Караджово. Младши инспектор Генов от ГПУ-Болярово и младши инспектор Славчев от ГПУ-Гюешево поискали документите на тримата мъже, пътуващи с автомобила, но те заявили, че не ги носят. Граничните полицаи открили, че в товарния отсек на микробуса се превозва месо без документи за произхода му.

При установяване самоличността на тримата шофьорът на микробуса Д.Б. на 46 години оставил банкноти под стелката на служебния автомобил. Граничните полицаи не прекратили проверката, което разгневило Д.Б. Той станал агресивен и това наложило използването на белезници. Установено е, че мъжете са от Ямбол. Шофьорът е задържан. Пристигналата от РУ-Елхово дежурна оперативна група извършила оглед на служебния автомобил и установила сумата от 200 лева под стелката на водача. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване