08/21/15 12:02
(http://pik.bg)

Фандъкова: До 5 септември ще бъде пуснато движението по бул. "Сливница" в участъка на моста в "Захарна фабрика"

Фандъкова: До 5 септември ще бъде пуснато движението по бул. "Сливница" в участъка на моста в "Захарна фабрика"

До 5 септември ще бъде пуснато движението по бул. „Сливница” в участъка на моста в кв. „Захарна фабрика”. Това каза пред журналисти кметът на Столична община Йорданка Фандъкова при проверката на ще провери ремонта на бул.“Сливница“, в участъка от бул. „Константин Величков” до бул. „Петър Дертлиев”, предаде "Фокус". Фандъкова показа корозията на моста и заяви, че това е състоянието на инфраструктура, която не е ремонтирана, откакто е поставена и е направен този мост. „Мостът на кв. „Захарна фабрика” е един от най-големите мостове в София”, посочи тя и припомни, че отдолу са падали отломки.

„Основната причина да започнем цялостна реконструкция на това трасе на бул. „Сливница”, беше именно това мостово съоръжение. Сега се изпълнява сериозно, с цялостна реконструкция, а не просто с един асфалт”, заяви тя. По думите й, заедно с настилките по булеварда се ремонтират навсякъде и тротоарите, които също са в много лошо състояние. „Проектът включва над 2,2 км участък от бул. „Сливница”, който е един от най-натоварените булеварди заедно с това мостово съоръжение”, обясни тя и добави, че целият проект трябва да бъде завършен за 15 септември.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване