08/21/15 21:56
(http://pik.bg)

Чисто нов „Хюндай”, купен на лизинг, горя в Банско

Чисто нов „Хюндай”, купен на лизинг, горя в Банско

Пожар изпепели чисто нов лек автомобил, собственост на банскалийката Милена Радонова. В резултат на огнената стихия напълно е унищожена предната част на возилото, а от високата температура е счупено и панорамното стъкло, пише struma.bg.

Сигналът е постъпил в пожарната в Банско вчера около 03:00 часа. Екип огнеборци незабавно се отзовал на мястото и потушил огромните пламъци, които били обхванали цялата предна част на автомобила. Заради опасност да се взриви всички съседи били предупредени да стоят по домовете си.

Изгорелият автомобил „Хюндай Санта Фе” е бил паркиран пред дома на родителите на Милена Радонова на ул. „Пенчо Славейков” в Банско. Пламъците са забелязани от съседи, които веднага подали сигнал, след което събудили собственичката.

Радонова разказа за кошмарната нощ и сподели, че няма врагове и няма обяснение как автомобилът се е запалил. „Съседите отсреща са забелязали пожара, те ми звъннаха и ме събудиха. Беше много страшно, огънят беше огромен. Пожарникарите ни казаха да стоим вътре, докато загасят автомобила, за да не гръмне. Видях колата чак когато я бяха изгасили. Казаха ми, че дизеловите автомобили понякога се самозапалват, но дали това е причината, не мога да кажа.

В момента се води разследване, защото на чистачката, откъм страната, където най-много гореше, беше открито някакво парче, наподобяващо плат. То е изпратено за експертиза. Нямам врагове, за да се съмнявам в някого, на никого не дължа пари, с никого нямам скарване, още повече че нас ни нямаше цяло лято. Най-напред бяхме за 20 дни на море, след това за 10 дни в Париж.

Преди около 10 дни се върнахме от там и аз пак ходих до морето, прибрах се онзи ден. Колата си стоеше пред къщата, защото с дъщеричката ми постоянно сме в движение и не я прибирам в гараж. Досега не сме имали никакви проблеми. Ще чакаме да видим какво ще кажат разследващите”, разказа собственичката Милена Радонова.

Тя сподели още, че колата е нова, купена скоро на лизинг, а тя я управлявала с пълномощно. Милена Радонова е безработна, грижи се за седемгодишната си дъщеричка, с която живеят при родителите й. Издържа ги съпругът й, който не е местен.

Следите от горялата кола вчера все още личаха на асфалта пред дома на Радонови. Автомобилът е закаран в двора на полицейското управление в Банско. Служители на РУП - Банско все още работят по изясняване причините за пожара. Заради откритото на чистачките парче не се изключва и версията умишлен палеж.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване