08/23/15 15:58
(http://www.klassa.bg/)

Тайните германски договорки с Русия държат 70 г. на власт в България мекеретата на Кремъл

 Когато Горбачов и Кол се договарях за обединението на двете Германии и ново преразпределяне на Източна Европа, Федералната република подари едни 100 милиарда марки на разкапаната съветска империя, изтощена от ембарго, корупция и некадърност. Глътка въздух за режима на КГБ, която им осигури време за преструктуриране.

Този подарък беше под претекст, че трябва да се изградят домове за руските войски, които бяха окупирали бившото ГДР.

Е, колко домове могат да се изградят със 100 милиарда тогавашни марки?! Сума, далеч по-голяма от целия брутен вътрешен продукт на една държава като България.

Самият заместник директор на ЦРУ по онова време си призна, че са останали изненадани от скоростта на процесите, довели до падането на Берлинската стена и обединението на ГДР и ФРГ.

Язък им за агентурата, язък им за разузнаването, язък и за похарчените пари.

Защото Кол и Горбачов не бяха изненадани

Те много добре знаеха какво правят.

И до днес много руснаци, с пропитите си от идиотска пропаганда мозъци продължават да мразят Горбачов и да го наричат предател, но всъщност тази хитра лисица, обслужваща доктрината на руския империализъм, направи и невъзможното за да спаси разкапващата се фалирала империя, доведена до невъзможност за съществуване с порочния си икономически модел, с разкапаните си и остарели технологии, с тоталната деградация на ръководен елит и цели слоеве от маргинализираното си население.

Тази хитра лисица осигури възможност за нова руска експанзия и заложи механизмите за нов тип икономическо паразитиране на руския енергиен империализъм, който чрез изсмукване на национални ресурси, днес продължава да завзема нови територии в страните от бившия соцлагер.

100 милиарда марки са нищо пари за мощната германска икономика, която всяка година изливаше в бившето ГДР по 100 милиарда марки безвъзмездни помощи, за да оправи социалистическите свинщини, да изправи на крака грохналите източни провинции и поне малко да заличи разликите между тях и нормалната Германия.

И неслучайно Германия плаща за руския газ цена с 50% по-ниска, отколкото държави като България, Украйна и Полша.

И неслучайно бившият германски канцлер Герхард Шрьодер стана директор в Газпром със 100 000 евро месечна заплата на следващия ден, след като приключи с канцлерството си.

Така ли се гради единен европейски дом, а приятелите ни в Германия мълчат?!

Но за друго иде реч...

Покрай тези уйдурми на Горбачов и Кол, Германия пое задължението да приеме законодателна забрана за публикуване на документи от архивите на германските ведомства, които могат да допринесат за промяна на общоприетите възгледи за Холокоста.

Като добавим и факта, че българският държавен архив бе плячкосан от Червената армия, да не се учудите един ден, когато документите видят бял свят, че голяма част от видните ни партийни фамилии, поставени на власт от Кремъл, всъщност

са били „на другия бряг”

Тогава ще се разбере защо е бил убит видният партиен функцинер, член на политбюро, секретар на ЦК на БКП Трайчо Костов в скалъпен процес – единственият, който се е противопоставил на грабежа на окупаторите от Червената армия, когато освен непосилната издръжка, по голяма от бюджета на България, изземат и 5000 кг. розово масло и 25 милиона килограма тютюн, за да го продадат на американците по пазарни цени и да приберат само с тази далавера годишният доход на цяла България.

Единственият, за който няма доказателства да е сътрудничил с Гешов или пък с нацистите.

В частност ме интересуват публикуването на онези архивни единици, които касаят дейността на немския посланик в София Бекерле и сътрудничеството на известни комунистически фамилии с нацистките структури.

Защото тогава ще стане ясно как Москва е контролирала България чрез поставянето на власт на удобни и послушни комунистически мекерета, сътрудничили с нацисткия режим и царската полиция.

Достъпът до тях не е лесен, но е осъществим. Проблемът е с публикуването и официализирането на архивните единици.

Питам се защо Германия трябва все още да уйдисва на акъла на руснаците и да играе по тяхната свирка?

Не ви ли е ясно, майне дамен унд херен, че с тази информация те продължават да държат своите верни мекерета на власт в България, а и в целия Източен лагер вече 70 години?!

И не само с това. Разбираме, че плащате за руския газ с 50 % по-ниска цена, отколкото бедна България, ама като говорим за справедливост, дайте да не я делим. Нали градим един съюз?!

Виждаме, че въвеждате санкции. Призовавахме за тях още когато руските снайперисти започнаха да застрелват невъоръжените украинци по улиците на Киев в опит да спасят марионетката на Кремъл Янукович. Призовавахме и после, когато започнаха окупацията на Крим.

Но и до днес ЕС продължава да плаща за руски газ и да хрантути тази паразитна империя, която с нашите пари строи нови самолети, танкове и ракети, насочени срещу нас. И да сее омраза и разделение. Докога ще продължава това безумие?!

Забележете – ответните санкции на Русия не са насочени срещу немските автомобили и технологии, срещу американския хардуер и софтуер или пък лекарства. Не, те удрят най-обикновения производител на пипер и праскови в България, най-обикновения полски селянин и неговите ябълки. Но не и Мерцедес и БМВ. Що ли?!

Доколко прикриването на истината и политическия шатаж са съвместими в нашето съвремие и залагат основи на общо бъдеще?

Особено след случилото се с Украйна!!! Особено след докладите на немската разузнавателна служба, че

българската икономика е превзета от руския империализъм

Ми, нямаше нужда да харчите пари за агенти. То си е написано черно на бяло в Търговски регистър на Република България.

Та за това днес българите имат право да питат Фрау Меркел: "Ще продължавате ли да плащате с 50 % по-ниска цена за руския газ от бедна България или ще градим общо европейски дом? Ммммм?!“

Да не споменавам, че нито един български политик и държавна институция не е поискал официално връщането на българския държавен архив, плячкосан от Червената армия.

И това също не е случайно!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване