08/24/15 11:33
(http://pik.bg)

„Бързият влак” за София тръгва от Бургас със 75 минути закъснение

„Бързият влак” за София тръгва от Бургас със 75 минути закъснение

 

Бързият влак от Бургас за София изглежда изобщо не бърза. Точно в 9,00 часа тази сутрин трябваше да потеглим за столицата, но ни забавиха повече от 1 час. Това съобщи пред Флагман.бг млада жена, която е безкрайно разочарована от БДЖ.

„Още при закупуването на билета ми обясниха, че влакът ще тръгне с 40 минути закъснение заради проблем с контактната мрежа. Да, но тези 40 минути после станаха повече от час. Стотици пътници висяхме в жегата на 7-ми перон, а от влака нямаше и следа. След още 20 минути все пак се появи в далечината, но се виждаше гъст облак черен дим – локомотивът май се беше запалил. Когато най-сетне потеглихме, вече бяха минали 75 минути от часа, в който трябваше да тръгнем по разписание.

Пиша това, не за да се заяждам, но докато ни владее такъв постоянен хаос, България никога няма да е европейска държава. Уча и работя в Германия и всеки ден пътувам с влак над 100 км. Там, ако се случи такова нещо, не само ще възстановят билетите на пътниците в троен размер, но ще има уволнени служители, дори на ниво висши кадри в министерства”, пише Петя.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване