08/24/15 12:53
(http://pik.bg)

"Граждани за устойчиво развитие на София" искат избори три в едно догодина, без местни наесен

"Граждани за устойчиво развитие на София" искат избори три в едно догодина, без местни наесен

Премиерът трябва да обяви да се проведат избори три в едно догодина, защото в момента няма готовност за провеждане на местни избори. Това заяви нархитект Димитър Димитров от "Граждани за устойчиво развитие на София".

Архитект Димитров посочи още, че София не стана столица на културата, защото и липсва култура на управлението. "В самото сърце на София с много средства се заличава паметта на София, на Сердика. Сердика, за която Константин казва, че е неговият Рим. Управлението на София и на България е в постоянно изпепеляване и преиграване", добави архитектът.

В метрото, пък, според него, потъвали страшно много пари. "Нека потъват, но ефектът от метрото не е както беше обещано. Вече гузно кметът на града и човекът-метро започнаха да говорят тихичко как, ако отворите обещанията на кметицата 500 000 граждани трябваше да ползват метрото, но сега под 200 000 души ползват метрото. Отливът от ползването на метрото е показателен. Даже кметицата си позволява да говори за нови станции по трети лъч на метрото, при положение, че гражданите го оспорват в съда", възмути се Димитров. Като страховито, грозно и опасно той определи предвижването по софийските пътища.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване