08/24/15 06:03
(http://www.klassa.bg/)

Изпратиха Цеца с розов слон и бяло вино

 Розов слон с ръст на първокласник придружил Цеца на борда на частния й самолет след концерта в Несебър, научи „Монитор”. Плюшената играчка била сред ексцентричните подаръци, с които родните фенове засипали гардовете на звездата в бекстейджа на стадиона и в лобито на хотела. Плочи, ръчно изработени картички с формата на сърце, бутилки бяло вино и стотици букети понесъл антуражът на балканската дива към Белград. Жената, към чиято биография имат апетит няколко филмови студиа в Холивуд,  

 

потеглила към Сърбия със сестра си Лидия

 

и семейството й веднага след последния бис. „Беше много щастлива от срещата си с българската публика! Дотолкова, че обеща новия си албум да представи първо  у нас, а после в Сърбия”, издадоха организаторите от Moko Solutions.

 

На родна земя вдовицата на Аркан е включила само риби и свежи салати в менюто си, а единственото й твърдо условие за кетъринга било минералната й вода да е в стъклени бутилки. Преди да излезе на сцената и

 

да докара мускулна треска в ханша на близо 16 000

 

души, Цеца успяла да се срещне в гримьорната си с Анелия. Поп-фолк дивата подгря феновете със сетлист от най-големите си хитове и бенд, в чийто състав влязоха Дани Милев (китара) и барабанистът на „Ку-ку бенд” Венелин Венков. Величкович изгледала част от шоуто на Анелия и останала очарована от харизмата и вокалния й потенциал, научи „Монитор”. Симпатиите си към българската си колежка тя изрази и със снимка в официалния си профил в Инстаграм.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване