08/24/15 06:06
(http://www.klassa.bg/)

Красавица яхна борда гола

 Красивата Далас Фрайдей отдавна е наложила името си в уейкбординга. Сега обаче тя

 

получи признание не само от колегите си

 

но и от милиони мъже по целия свят. То дойде след дръзката фотосесия, която чаровната блондинка направи за списанието Body Issue на ESPN. Далас не се поколеба да се качи на уейкборда напълно гола, с което си спечели много нови почитатели, дори такива далеч от водните спортове.

 

Преди няколко години Фрайдей стана пионер сред жените в този екстремен спорт. Тя обаче доста бързо набра инерция и си спечели уважението на колегите. През 2004-та Далас беше призната за абсолютната №1 сред дамите в уейкбординга. Тя на практика печелеше всички състезания, в които участваше.

 

Далас Фрайдей е най-разпознаваемата уейкбордитска, като в социалната мрежа Инстаграм красавицата има близо 30 000 последователи. За да направи своя спорт още по-популярен и да зарадва феновете си, тя яхна дъската напълно гола, провеждайки един вид майсторски клас и демонстрирайки някои от тънкостите в спорта.

 

В края на миналата година в Щатите Далас и колегите й Майк Доуди и Адам Ерингтън осъществиха един динамичен и цветен проект. Тримата уейкбордисти закачиха светлини към дъските си и по този начин рисуваха картини върху водата.

 

Далас Фрайдей е родена на 6 септември 1986 година в Орландо, Флорида. Тя

 

започва да кара уейк още на 13

 

Първата й награда идва след една година, когато печели Купата на Америка и сребърен медал в X Games, където е най-младата състезателка. Първото си злато в екстремните игри взима на 14. Кръстена е на малък град в Северна Каролина, където е израснал баща й.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване