08/24/15 07:15
(http://pik.bg)

На тъмно! Костинброд, Божурище, Сливница, Драгоман и Годеч остават без ток!

На тъмно! Костинброд, Божурище, Сливница, Драгоман и Годеч остават без ток!

 

По искане на Електроенергийния системен оператор – „ЕСО“ ЕАД, ще бъдат извършени краткотрайни изключвания на електрозахранването през периода от 07:00 часа до 14:00 часа в населените места на територията на Общините Костинброд, Божурище, Сливница, Драгоман и Годеч в Софийска област.

Прекъсванията на електрозахранването са поради извършване на ремонтни дейности и профилактика на енергийни съоръжения на „ЕСО“ ЕАД. Това съобщиха от пресцентъра на ЧЕЗ България.

От 2014 г. на разположение на клиентите е мобилната версия на сайта на ЧЕЗ www.m.cez.bg. Тя съдържа уникално за България онлайн приложение „Планови ремонти и аварии“, където клиентите имат възможност да получат информация в реално време за непланираните прекъсвания на електрозахранването в техния район, както и очакваното време за неговото възстановяване.

Клиентите на ЧЕЗ могат да получат допълнителна информация за прекъсванията на електрозахранването и на денонощната телефонна линия 0700 10 010.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване