08/24/15 08:39
(http://pik.bg)

Нещо става с въздуха във Враца! 5-ма врачани с операции на гърло за седмица

Нещо става с въздуха във Враца! 5-ма врачани с операции на гърло за седмица

Нещо става с въздуха във Враца, алармираха разтревожени медици. Само за седмица в столичната болница ИСУЛ са оперирани петима пациенти от Враца с една и съща диагноза, предаде трибали.инфо.

Всичките те са лекувани от тумор или сходно заболяване на гърлото. Причината за това в повечето случаи е в мръсния въздух, който се диша от хората, споделиха специалисти. Още по-страшното е, че преди няколко дни в същата болница е било оперирано и дете на 5 години от Враца, отново с тумор в гърлото. Необичайно големият брой пациенти от един и същи район с една и съща диагноза е симптом за опасна среда за живеене, за което институциите е необходимо да предприемат спешни мерки. Ако внезапно ви „падне“ гласът или при кашлица получавате остри пробождания в гърлото, е желателно да потърсите консултация със специалист, препоръчват лекарите.

Според Агенция „Трибали“ медици имат предположения кой е големият таен замърсител на въздуха в града. Това, което е известно е, че това се случва обикновено в събота и неделя, когато контролните органи почиват.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване