08/24/15 01:50
(http://pik.bg)

Стотици столичани и гости на града посетиха четвъртото издание на фестивала "София диша"

Стотици столичани и гости на града посетиха четвъртото издание на фестивала "София диша"

Стотици столичани и гости на града посетиха четвъртото издание на фестивала „София диша”, пише "Фокус". То се проведе на ул. „Иван Шишман” - една от най-популярните локации на фестивала и бе посветено на спорта. Улицата беше затворена за преминаване на превозни средства и бе изпълнена с младежи, майки с деца, възрастни хора, влюбени двойки и чужденци. В рамките на фестивала бяха представени различни видове спорт- петанк, тенис на маса, шах и др. Проведе се и състезание по каране на лонгборд, където състезателите трябваше да покажат уменията.

Посетителите имаха възможност не само да се запознаят с различните спортове, но и да ги практикуват. По улицата бяха разположени шатри с книги, ръчно изработени предмети, бижута, както и разнообразни видове храни, деликатеси и биопродукти. За доброто настроение на най-малките се грижеха цветни клоуни. Цялото мероприятие беше охранявано от полицейски екипи. Следващото издание на фестивала за градска култура ще се проведе на улица „Оборище” и ще е посветено на музиката и танците. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване