08/24/15 03:30
(http://pik.bg)

Хеликоптери на Гранична полиция извършват периодични полети над българо-македонската граница

Хеликоптери на Гранична полиция извършват периодични полети над българо-македонската граница

Хеликоптери на Гранична полиция извършват периодични полети над българо-македонската и част от българо-гръцката граница по график. По този начин се следи обстановката и се получават обективни данни, които да подпомагат оценката на ситуацията. Служители на ГД „Гранична полиция“ на трите ГКПП – Златарево, Станке Лисичково и Гюешево поддържат непрекъснат контакт с колегите си от съпределните пунктове в Македония и обменят информация в реално време.Към момента няма данни за напрежение и усложняване на ситуацията.

По последни данни за изминалото денонощие са задържани 20 чужди граждани на зелена граница и двама на ГКПП на българо-турската граница. На изход на българо-сръбската граница задържаните са 36, други шестима души, укрити в товарен автомобил, са установени и задържани на ГКПП – Кардам на българо-румънската граница. Не са засечени опити за нелегално преминаване на българо-македонската граница.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване