08/25/15 11:27
(http://pik.bg)

Атлети от 21 държави вече със заявки в Маратон София 2015

Атлети от 21 държави вече със заявки  в Маратон София 2015

Атлети от 21 държави вече са заявили своето участие в международния маратон София 2015. Стартът е на 4 октомври, но още отсега интересът към събитието е много голям.

В Интернет страницата www.sofia2018.bg са регистрирани влизания от над 97 държави, а първите заявки за участие дойдоха веднага след активирането на секцията в сайта marathonsofia.com в началото на годината - 4 януари.

И в тазгодишното издание участие в Маратон София ще регистрират и бегачи от африканския континент. През тази година Маратон София е част от официалните събития на инициативата София – Европейска столица на спорта през 2018 г.

Проектът цели да допринесе за за престижа на българската столица като град на активния и здравословен начин на живот.  Заявки за участие в Софийския маратон можете да подадете в сайта marathonsofia.com на следния линк: http://marathonsofia.com/?page_id=2916. Там ще намерите условията за участие, дистанциите, цветовете на номерата, награден фонд и последните новини около проявата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване