08/25/15 11:11
(http://pik.bg)

Евродепутатът от ГЕРБ Ева Паунова организира дискусия за младежите в ЕС

Евродепутатът от ГЕРБ Ева Паунова организира дискусия за младежите в ЕС

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и клуб "Технологично развитие" организират среща-дискусия на тема "Младежкото участие в обществения живот в ЕС". Срещата ще се състои в четвъртък, 27 август 2015 г., от 12.30 часа в голямата зала на офиса на ПП ГЕРБ в Бургас с адрес ул. "Конт Андрованти" 5, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Целта на дискусията е да бъдат обменени мнения за това защо е важно младите хора да бъдат активни в обществения и политически живот в своя град, в своята държава и в Европейския съюз като общност. Също така заедно ще бъдат обсъдени начините, по които участието на младите да бъде най-ефективно и пълноценно и как то да мотивира и приобщава.

Темата е приоритетна за евродепутата Ева Паунова, която бе избрана за заместник-председател на организацията „Международно европейско движение" (European Movement International – EMI). EMI e най-голямата организация на асоциации и граждански общества в Европа. От 1948 година насам Европейското движение играе ключова роля в изграждането на Европа и политическите, социални и културни форуми в рамките на европейското гражданско общество.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване