08/25/15 13:51
(http://pik.bg)

Ексклузивно в ПИК! Мая Илиева не почете паметта на Главния – вдовицата не отиде на панихидата за 10 години от смъртта му (снимки)

Ексклузивно в ПИК! Мая Илиева не почете паметта на Главния – вдовицата не отиде на панихидата за 10 години от смъртта му (снимки)

Скандално протече панихидата по случай 10 години от смъртта на боса на ВИС-2 Георги Илиев, видя репортер на ПИК. 50-ина близки и роднини на Главния се бяха събрали на гроба му на Централни софийски гробища за помена, организиран от сестра му Мариана. Там беше и дъщерята на Васил Илиев - Ивона, и майка й Мариета. От вдовицата му Мая Илиева обаче нямаше и следа.

Не е тайна, че семейството на Главния е на нож със съпругата му и за последно продумват с нея на погребението му преди 10 години. После Мая прибира всички пари и имоти от наследството и не оставя нищо от империята ВИС на сестрата, майката на двамата братя Венка и племенницата си Ивона. Това става причина роднините да отказват всякаква комуникация с фаталната брюнетка, която оттогава не присъства и на помените на Главния, организирани от близките му. Обикновено тя прави отделна панихида в църква и събира за традиционната почерпка част от приятелите му, но не стъпва на гроба при роднините му. 

Сестрата на Георги Илиев Мариета и племенницата му Ивона пристигат на панихидата

Роднините на Главния бяха издигнали шатра на алеята, за да съберат приятелите му за традиционната почерпка

Приятели на боса на ВИС-2 окичиха гроба му с цветя

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване