08/25/15 23:34
(http://pik.bg)

Кметът на Кюстендил: Подкрепата на ГЕРБ е знак за продължаване на едно дългогодишно партньорство

Кметът на Кюстендил: Подкрепата на ГЕРБ е знак за продължаване на едно дългогодишно партньорство

Подкрепата на ПП ГЕРБ е знак за продължаване на едно дългогодишно партньорство. Това каза за "Фокус" кметът на Кюстендил Петър Паунов по повод подкрепата на партията за кандидатурата му за трети мандат, обявена от заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„С ръководството на държавата и правителството сме в прекрасни отношения. Умните хора се обединяват във взимането на решения, когато развитието на регионите и националните ценности, които дават шанс да се изправи България на крака са приоритет. Радвам се, че колегите от ПП ГЕРБ са решили, че съвместната ни работа трябва да продължи. Надявам се това решение да бъде подкрепено и от нашите съграждани.“, каза кметът на Кюстендил. Петър Паунов коментира още, че кандидатурата му е обединена от идеята да се работи по иновативни и добри решения. Той допълни, че е направен анализ на заложените приоритети в проектите, стартирани в града преди четири години.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване