08/25/15 17:23
(http://pik.bg)

Куриоз във Видин! Тикнаха в затвор мъж, крал гащи от простор

Куриоз във Видин! Тикнаха в затвор мъж, крал гащи от простор

Мъж от видинското село Новоселци ще лежи 7 месеца в затвора заради кражба на бикини и сутиени. Подсъдимият Й.Л. е на 28 г. и е осъждан. В началото на август той бе заловен от полицията за кражба на дрехи и бельо от простор на тераса във Видин. Апашът се промъкнал на балкон на първия етаж, където собствениците били оставили на простора дрехите си, разказва "Конкурент". Сръчният крадец за минути събрал всичко в една чанта и си тръгнал. Хавлиени кърпи, бикини, сутиени и чорапи имало сред задигнатото пране.

По време на кражбата, апашът бил в условието на опасен рецидив, тъй като имал условна присъда заради друго престъпление. Заради кражбата мъжът е предаден на съд по бързата процедура. В хода на разследването пожелал да сключи споразумение с прокуратурата и да признае изцяло вината си, за да не се протака делото и да получи по-леко наказание. Определеното от държавното обвинение, а впоследствие одобрено и от съда във Видин, е 7 месеца затвор.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване