08/25/15 21:30
(http://www.klassa.bg/)

Лепа Брена все по-нетърпелива да се срещне с българската публика

 След репортажите и възторжените коментари на сръбските медии за концерта на СЕСА в Несебър, символът на сръбската музика Лепа Брена заяви, че тя също няма търпение да се срещне с българската публика на шоуто, което ще изнесе в София на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Легендарната певица разкри, че има специално отношение към родната публика, понеже тя я подкрепя от самото начало на кариерата й.

 

Звездата не веднъж е споделяла, че от последното й посещение е минало доста време и българската публика й липсва. Тя многократно е заявявала, че всяка нова среща с родните фенове я зарежда със страхотна енергия и я връща към спомена за легендарния концерт на стадион „Васил Левски“. 

 

 

 

„Нямам търпение да дойда в София и да зарадвам феновете с впечатляващото шоу, което подготвяме с моя екип.“ – сподели Лепа Брена.

 

 

 

От щаба на звездата отказват да издадат повече подробности около изненадите, които подготвя певицата, но в светските среди усилено се носи слух, че Брена ще изнесе концерт, с който ще надмине всички очаквания.

 

 

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

 

 

 

Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на: Vbox7, FEN TV, Канал 3, в. Стандарт, в. Телеграф, Actualno.com, Iwoman.bg, Pik.bg, Blife.bg, Bnews.bg Meloman.bg, Svetsko.bg, Starlette Magazine, Jenata.bg, Хайлайф, радио Веселина, радио Зорана, радио Кракра, Атлетик фитнес, Cashterminal, Muzika24.mk.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване