08/25/15 06:43
(http://www.klassa.bg/)

Мароканка иска да става Мис Италия

Родената преди двайсет години в Пауда мароканка и мюсюлманка Ахлам Ел Бринис е на път да стане Мис Италия 2015 – гръмнаха вчера медиите между Алпите и Сицилия. За целта красавицата, която е сънародничка на световноизвестната тръпка на Силвио Берлускони – Карима Ел Махруг или Руби, трябва да премине полуфиналния кръг на конкурса. Той ще се състои на 1 септември в намиращия се недалеч от Венеция курорт Йезоло, но според специалистите по женска красота на Апенините мароканката вече се била класирала за финала. Той ще се състои на 20 септември и хубавицата отсега е сочена като една от основните претендентки за короната на най-красивата италианка на 2015-а. Няма начин, след като кожата й е кехлибарена, косите гарваново черни, погледът горд, а лицето прекрасно  – писа с много симпатия авторитетният в. „Кориере дела сера”. Ахлам Ел Бринис е висока 175 см и тежи 50 килограма – дадености, които отсега я лансират към модните подиуми по света. Още повече че е завършила езиков лицей и освен италиански, арабски и френски език говори добре английски и испански. Бащата на момичето е дребен строителен предприемач, а майка й е лелка в детски ясли. Има 13-годишен брат и възрастна баба, които са нейните най-големи фенове. Разбира се, такъв е и нейното постоянно гадже Кристиан Роси, който е италианец. Иначе Ахлам започва да участва в различни местни конкурси за красота още на 15 години, независимо от острите нападки срещу нея на ислямисти. За съжаление напоследък те стават все по-жестоки, като преди седмица върл мюсюлманин призовал на страницата й във Фейсбук тя да бъде линчувана заради това, че дефилирала винаги без воал, а вярата й постановявала друго. „Хич не ми пука от заплахите, обидите и псувните – подчертава хубавицата. - Аз нося Аллах в сърцето си и не парадирам с него! А моята цел е да победя!”
Прецедент. Три пъти чужденки печелят
Нищо чудно мечтата на Ахлам да се сбъдне, още повече че вече три пъти дъщери на имигранти са ставали Мис Италия – през 1977 г. гъркинята Ана Канакис, през 1984 г. британката Сюзън Хъкстеп и през 1996 г. доминиканката Дени Мендес, припомня „Кориере дела сера”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване