08/25/15 15:33
(http://pik.bg)

Масови рокади започна новият директор на пловдивската полиция (снимка)

Масови рокади започна новият директор на пловдивската полиция (снимка)

Рокадите в пловдивската полиция започват, съобщи TrafficNews.bg. Само ден след като новият директор на ОД МВР –Пловдив старши комисар Христо Разсолков встъпи в длъжност, вече сe подготвят  предложения за пенсиониране и преместване.

Рапорт за пенсия вече е подал зам. директорът на полицията Георги Георгиев. Георгиев има 30 години стаж в системата на МВР и през дългата си и успешна кариера успя да мине по всички нива на йерархията в пловдивската дирекция. Бе назначен за зам. директор от бившият вътрешен министър Цветлин Йовчев и остана на поста и при смяната на управлението. Ще бъде освободен след изтичането на предизвестието му.

Промени предстоят в ръководството на Икономическа полиция, коментират в областната дирекция. Бившият началник на районното в Карлово Атанас Бочев, който при предишното управление, бе издигнат до началник на Икономическа полиция. Много вероятно е обаче  той скоро да получи друг пост. 

В кулоарите се комеентират и рокади в сектор „Пътна полиция“. Последният скандал , избухнал заради опита да бъдат прикрити основни доказателства при разследването на катастрофата на бул. „Никола Вапцаров“, може да се окаже фатален за младият началник Радослав Начев. Констатираните нарушения от прокуратурата в работата на екипа, който е бил на мястото на инцидента, станаха причина за оставката на директора ст. комисар Пламен Узунов. Въпреки, че е един от най-младите началници в дирекцията, Радослав Начев се отличава с професионализъм на експертно ниво и изключително креативно мислене. Въпреки това обаче през последните месеци избухнаха няколко скандала, свързани със системни нарушения в процеса на регистрации и пререгистрации, както и с нарушения на отделни служители. 

Промени се очакват и на ниво районни управления. Според запознати двама от шефовете на районни ще бъдат пенсионирани.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване