08/25/15 21:56
(http://www.klassa.bg/)

Офицер Енчев с подписка за легализиране на леката дрога

 Родители питат депутата: Това ли е най-важната тема в държавата?

Отцепникът от Патриотичния фронт и лидер на нофосформираното ляво движение "Българска пролет" Велизар Енчев започна петиция за одобрението на медицинския канабис в България, съобщиха от офиса на независимия депутат. "В последните години темата за употребата на медицинска марихуана става все по-актуална, дори в България", отбелязва се в съобщението.

До момента петицията е събрала над 2 500 подписа. Идеята на Енчев за нея е продължение на въпросите му от юни към здравния министър Петър Москов за това дали е извършен у нас анализ на международните научни изследвания за целесъобразността и необходимостта от прилагането на марихуана при лечение на тежки заболявания, както и дали се обмисля възможността да се разреши използване на марихуана и нейни деривати за медицински цели. 

След предложението за легализиране на дрогата родители масово скочиха срещу Енчев и обявиха, че подобни идеи могат да хрумнат само на хора, които си нямат друга работа. "Това ли е най-важният проблем в държавата", питат гневни майки и бащи задочно във Фейсбук офицер Енчев, който пази каузата си като майка орлица.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване