08/25/15 06:22
(http://www.klassa.bg/)

Примера осиротяла откъм красавици

 Яловото начало на испанското футболно първенство получи интересно обяснение от част от феновете. Едва осемте гола, които бяха реализирани в първия кръг, се дължали на сериозния отлив на красиви жени от ложите на испанските стадиони, смятат те.

 

Най-голямото текучество е в „Реал” (М). Ирина Шейк, Лена Герке, Сара Карбонеро и Лучия Виайон вече не се свързват с кралския клуб. Първите две скъсаха с гаджетата си Кристиано Роналдо и Сами Кедира, като последният междувременно премина в „Ювентус”. Икер Касийяс пък отиде в „Порто”, където го последва и съпругата му Сара, а Лучия замина с Чичарито в Англия, тъй като мексиканецът се завърна в „Манчестър Юн”.

 

На “Висенте Калдерон” също осиротяха. Заедно с Марио Суарес си тръгна и Малена Коста. Муза на феновете на „Олимпиакос” пък вече е Елизабет Рейес, която последва съпруга си Серхио Санчес. „Барселона” също не беше пощаден от отлива на красиви жени. Половинките на Чави Ернандес - Нурия Кунилера, и на Педро Родригес - Карол Мартин, вече радват феновете в Катар и Англия.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване