08/26/15 05:50
(http://www.klassa.bg/)

Пуснаха билетите за галата с Кобрата

 Билетите за галавечерта на бокса в Берлин на 26 септември, когато Кубрат Пулев ще се завърне на ринга след година отсъствие, вече са в продажба.
Цените им за боксовото шоу в 12-хилядната зала „Макс Шмелинг” по случай 35-ата годишнина на компанията „Зауерланд” са от 18 евро, а местата във ВИП зоната край ринга надхвърлят 200 евро при покупките онлайн. В ъгъла на Кобрата за първия му бой след нокаута от световния шампион Владимир Кличко ще застане брат му Тервел Пулев. Все още обаче не е уточнен съперникът на най-успешния ни профибоксьор, стигнал до мач за световна титла в тежка категория.
„Вярвам на Кубрат. Той ме прие и двамата работим много добре заедно, коментира треньорът на Кобрата Ули Вегнер, легенда в германския бокс. - Убеден съм, че Пулев може да спечели световната титла в тежка категория и това е нашата обща цел.”
Вегнер, който готви Пулев от тази година, разказа и други детайли от работата си: „Наясно съм, че понякога дори боксьорите ми се уморяват от мен самия, но единственото, което целя, е да няма нито капка пропилян талант. Талантът трябва да бъде реализиран винаги на 100%. Просто моите боксьори трябва да бъдат най-добрите в света и те са именно такива.”

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване