08/26/15 19:43
(http://www.klassa.bg/)

Стартира записването за Сезон 3 на Бизнес академията 9 Academy

      С първите си два сезона 9 Academy доказа, че младите предприемчиви хора в България имат нужда от среда на общуване помежду си, съчетана с обучителна среда, която им позволява не просто да учат от опита на доказано успешни хора, а и да предизвикват себе си и да откриват свои нови силни страни.

      В сезон 3 отново 50 участници ще се впуснат в 6-те вълнуващи, полезни и незабравими месеца на учене, преживяване и още нещо!

Ще има нови попълнения сред експертите и опитните специалисти от бизнес сектора, които ще споделят своите знания, умения и опит с участниците, чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания, които остават за цял живот.

      В сезон 3 участниците ще имат шанс да се срещнат и с първия международен обучител в рамките на 9 Academy. Другата новост ще бъде възможността участниците да получат индивидуално менторство за свои проекти.

9-те модула остават Предприемачество, Маркетинг, Финанси и счетоводство, HR, Правни въпроси, НПО, PR, Digital/ IT, Продажби.
      Остава и програмата за личностно развитие, която беше оценена като много интересна и полезна от участниците в предишния сезон.

      Сезон 3 на 9 Аcademy ще започне в началото на ноември 2015 г. и ще приключи в края на април 2016. Планирани са по 2 вечерни обучения всяка седмица, с начален час 19:00 ч. Участниците ще бъдат ангажирани и в 2 от съботите на всеки месец.

Кандидатстването става на два етапа:

     попълване на онлайн регистрационна форма: http://9academy.com/registration/

     лична среща с представител на екипа по подбор (само одобрените след първите етап ще получат телефонно обаждане с покана       за среща).

Краен срок за записване чрез попълване на онлайн регистрационната форма – 30 септември.

Таксата за участие в 9 Аcademy, ако бъдете одобрени, е в размер на 190 лв.

Допълнителна информация:

9 Academy се организира от Фондация „ДЕВЕТ“, фондация с основна цел подпомагане на личностното и професионалното развитие на хората чрез практически знания, умения и опит, предоставени по интерактивен и достъпен начин.

9 Academy поставя в центъра на обучителния процес участниците. Всички модули, обучения, обучители и допълнителни активности са съобразени с нуждите на групата, както и с това до колко релевантни са те спрямо обучителните цели, които всеки един от тях си е поставил.

В 9 Academy участниците учат от обучителите, от екипа на Академията, от другите участници и от самите себе си. Те получават достъп до Бизнес библиотека и до редица бизнес събития, извън програмата на 9 Academy.

https://www.youtube.com/watch?v=769GfPme-8w

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване