08/26/15 21:41
(http://pik.bg)

Цачева: Убедена съм в провеждането на честни и законни избори

Цачева: Убедена съм в провеждането на честни и законни избори

“Тръгваме към една битка с предварителната увереност, че тя няма да бъде лека, защото всички политически сили ще изкарат на полето на политическия сблъсък най-доброто с което разполагат като кадрови потенциал. Но в същото време рутината, която имаме и опита, който натрупахме ми дава увереност, че ще бъдем готови да отговорим на всякакви предизвикателства и дай Боже, те да са изцяло прозрачни и да са изцяло в сферата на нормалното политическо противопоставяне“. Това каза председателят на Народното събрание Цецка Цачева по време на представянето на кандидатите на ПП ГЕРБ за кметове на общини в Плевенска област.

Тя каза, че предстоящите изборни битки ще се случат на фона на работещ парламент. „Правителството гарантира сигурността на демократичните процеси в страната, така че аз съм убедена в провеждането на едни честни, изцяло законни избори. Надявам се, най-добрите да бъдат обективно печелившите и победителите“, каза Цачева.

Председателят на парламента отбеляза, че кметовете от управленския мандат 2011 - 2015 г. са имали нелеката задача да работят с пет правителства - от тях две служебни, при което структурата на партията в областта е останала единна - без напуснали общински съветници или преминали членове към други политически сили, което говори за зрелостта на партията в областта.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване