08/27/15 12:49
(http://pik.bg)

Кметът на Пловдив: Фирмите ми са проверени и са чисти!

Кметът на Пловдив: Фирмите ми са проверени и са чисти!

"Всички наши фирми са проверявани за 6 години назад, включително и доходите на физическите лица от моето семейство, като нарушения не са установени". Това заяви кметът Иван Тотев по повод на втория сигнал , който внасят днес общинските съветници от ПФ в Пловдивската прокуратура.

"Искаме прокуратурата да провери данните, изнесени в публикациите на медиите, от които става ясно, че имущественото състояние на фамилия Тотеви не отговаря на приходите на семейството, заяви на пресконференция днес съветникът от ПФ Илко Илиев.

"Наясно съм как се правят подобни публикации, знам кои са техните автори и кой ги поръчва", коментира Тотев без да уточни кого визира. " Атаката не е случайна, защото се предприема предизборно. Всички данни, изнесени във въпросната публикация, са стари. Те бяха посочвани в сигналите на Николай Бареков и Яне Янев през 2013 година. Тогава беше направена и проверката. Същите тези хора ме поздравяват и ми се усмихват", заключи Тотев като подчерта, че отговаря на нападките за последен път. Той опроверга и твърдението в публикацията, че има хотел в Керамоти.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване