08/27/15 22:59
(http://pik.bg)

Колата, която е емблема на КАТ-Пловдив, изгоря в зрелищен пожар (снимка)

Колата, която е емблема на КАТ-Пловдив, изгоря в зрелищен пожар (снимка)

Емблематичната кола от катастрофа пред КАТ-Пловдив, която напомня на водачите да спазват правилата за движение, изгоря до основи днес. За това сигнализира TrafficNews.bg, позовавайки се на свой читател, който им е изпрати снимка.

"Днес бе много топло и най-вероятно сухите треви под колата са пламнали, от където са тръгнали и пламъците. Дълго време никой не започне да гаси огъня, а хората в двора на КАТ се чудеха как се е запалила старата кола. За минути кълбетата дим покриха района, а пламъците обвиха целия автомобил", пише в сигнала очевидецът.

Според него остатъчен бензин в резервоара най-вероятно е причината за бързото разрастване на пламъците. Друга версия гласи, че е станало късо съединение в автомобила емблема. 

След минути на място пристига екип на пожарната , който бързо потуши огъня. 

Автомобилът стои от дълго време пред сградата на администрацията на Пътна полиция в Пловдив. Той е поставен с цел водачите да се замислят с каква скорост шофират.

Хора от района се шегуваха, че сега освен как изглежда катастрофирал автомобил, от КАТ-Пловдив вече показват на шофьорите и макет 2 в 1 или по-точно как изглежда автомобил, претърпял катастрофа и след това изгорял до основи.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване