08/27/15 10:48
(http://pik.bg)

Копърки дебнат пасажерите от огромния кораб пред Пристанище Бургас, вижте дрескода на таксиджиите

Копърки дебнат пасажерите от огромния кораб пред Пристанище Бургас, вижте дрескода на таксиджиите

Десетки небрандирани таксиметрови коли, както и напълно нелегални таксита дебнеха тази сутрин пасажерите от Emerald Princess пред Пристанище Бургас, предаде Флагман.бг.

Шофьори бяха готови да влязат в ръкопашна хватка заради сериозния наплив на жълти автомобили към Порта. В следващите часове в Бургас се очакват над 2000 туристи, които очевидно са апетитна хапка за бакшишите.

Голяма част от тях обаче са от фирми със съмнителна слава и неслучайно има сериозни съмнения за коректността им. „Защо Автомобилната инспекция не ги проверява. При всеки круиз е едно и също. Знаят, че се струпват много нелегални таксита там, но на никой не му пука“, недоумяваха днес от търговските обекти в района.

Впечатление направи, че шофьорите бяха заложили на уникален дрескод – джапанки и къси гащетки най-често - над коляното, с което със сигурност ще привлекат вниманието на туристите от петзвездния круизен кораб.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване