08/27/15 20:25
(http://pik.bg)

Николай Далакманов е обявен за национално издирване, пребил жестоко момиче

Николай Далакманов е обявен за национално издирване, пребил жестоко момиче

Николай Далакманов е обявен за национално издирване заради побой над момиче, съобщава Флагман.бг.

От няколко дни снимката му е разлепена във всички РПУ-а и разпратена до патрулиращите полицаи, но няма и следа от него. Далакманов е издирван заради зверски побой над момиче, станало в неделя пред ресторант „Хепи“ в ж.к.“Лазур“. Случаят се пази в дълбока тайна заради жестокостта на деянието. Момиче е прието в болница с множество фрактури. Най-тежката, от които – счупено ребро.

Тя е дъщеря на общински съветник от Бургас. Точно бащата е подал сигнал в МВР, след като е видял гаврата с дъщеря си. Засега той запазва мълчание.

Николай Далакманов излезе от затвора преди няколко месеца. Преди това той лежа четири години зад решетките заради друг жесток побой – над трима мъже в ж.к. „Братя Миладинови“. Побоят бе извършен преди изтичането 5-годишния му изпитателен срок, наложен заради друго престъпление. Припомняме, че той бе арестуван през 2008 година за разпространение на наркотици, като част от бандата на „Кирките“.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване