08/27/15 06:54
(http://www.klassa.bg/)

От 1 октомври започва дълга криза

 Нова прогноза на известния американски финансов експерт Мартин Армстронг разбуни духовете в САЩ, съобщава АП.

 

Той обяви, че кризата вече е тук, но истинските й размери ще могат да се видят след 1 октомври. Според него първо Франция ще се изправи срещу икономиите и съкращенията на работни места и ще напусне ЕС. Така ще започне разпад на общността, еврозоната също ще престане да съществува, на фондовите борси ще настъпи крах, лихвите ще растат, но не за дълго.

 

Примерът на Франция ще бъде последван и от други европейски държави ,като последна в този списък ще е Германия. Повечето инвеститори ще прехвърлят капиталите си в САЩ и американския фондов пазар ще спечели, но не за дълго.

 

Американският финансов анализатор си изгради реномето на пророк във финансовия бранш като предвиди Black Monday през есента на 1987 г., първият борсов срив след Втората световна война. Тогава индексът Dow Jones се срина с 22% - най-голямата дневна загуба в историята му. Армстронг успя да предвиди и историческия срив на японския бенчмарк Nikkei през 1989 г., както и кризата в Русия през 1998 г.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване