08/27/15 13:47
(http://pik.bg)

Потресаваща жестокост! Маскирани разбили челюстта на младеж, налагали го докато спял

Потресаваща жестокост! Маскирани разбили челюстта на младеж, налагали го докато спял

Млад мъж от Несебър е станал неволен участник в сцена като от брутален филм на ужасите. Васил К. буквално е видял как най-големите кошмари оживяват пред очите му.

Той разказва как докато кротко спи у дома си е нападнат и пребит от двама непознати, пише Флагман.

Маскираните мъже нахлуват в къщата на ул. „Иван Александър” на 6-ти август, около 02:30 часа сутринта. Те безмилостно започнали да налагат спящия мъж. Васил разказва, че не може да разпознае нападателите, тъй като те са го събудили изведнъж, нанесли му поредица от тежки удари и преди да разбере какво точно се случва, избягали.

„Двамата нахлуха и ме нападнаха в съня ми. Звънях няколко пъти на тел. 112, но полицията и Бърза помощ дойдоха едва два часа по-късно. Подозирам, че атаката е с цел сплашване, тъй като имам имотни проблеми със съседи. Не е откраднато нищо, липсва само мобилният ми телефон. Абсурд е да разпозная нападателите. Комшиите са видели двама мъже с шапки да излизат от терасата на втория етаж”, разказа пред Васил К.

В следствие на побоя той е със счупени ръка и челюст. Кракът му е шит, а бузата – лепена.

Васил добави, че ще си търси правата до край и няма да остави случая без последствия за жестоките нападатели.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване