08/27/15 06:58
(http://www.klassa.bg/)

Тръмп изгони журналист от пресконференция

 Кан­ди­да­тът за ре­пуб­ли­кан­с­ка­та пре­зи­ден­т­с­ка но­ми­на­ция До­налд Тръмп вле­зе в пре­ре­ка­ния с во­дещ на най-го­ля­ма­та ис­па­но­е­зич­на те­ле­ви­зия в САЩ, кой­то бе из­го­нен от за­ла­та за прес­кон­фе­рен­ции, съ­об­щи АП.

 

Хор­хе Ра­мос от ба­зи­ра­на­та в Ма­я­ми те­ле­ви­зия “Юни­ви­жън” се из­п­ра­ви и за­поч­на да за­да­ва на Тръмп въп­ро­си за пред­ло­же­ни­е­то му да не се да­ва ав­то­ма­тич­но граж­дан­с­т­во на ро­де­ни­те на те­ри­то­ри­я­та на САЩ де­ца, чи­и­то ро­ди­те­ли са не­за­кон­ни имиг­ран­ти.

 

Щом Ра­мос за­го­во­ри, Тръмп го пре­къс­на и ка­за, че не му е дал ду­ма­та, след ко­е­то ня­кол­ко пъ­ти го при­ка­ни да сед­не и му ка­за “Връ­щай се в “Юни­ви­жън”.

 

До­ка­то чо­век от ох­ра­на­та го от­веж­да­ше от за­ла­та, Ра­мос пов­та­ря­ше “Не мо­же­те да де­пор­ти­ра­те 11 ми­ли­о­на ду­ши” и “Не мо­же­те да из­диг­не­те 1900 ми­ли сте­на”.

 

Пред­ло­же­ни­я­та за имиг­ра­ци­я­та на Тръмп пре­диз­ви­ка­ха мно­го ко­мен­та­ри на пре­диз­бор­но­то по­ле в Ре­пуб­ли­кан­с­ка­та пар­тия. Ня­кол­ко кан­ди­да­ти, вклю­чи­тел­но Джеб Буш, ги на­ре­ко­ха не­ре­а­лис­тич­ни.

 

По-къс­но на Ра­мос бе поз­во­ле­но да се вър­не в за­ла­та. Тръмп го поз­д­ра­ви лю­без­но, но въп­ре­ки то­ва два­ма­та под­но­ви­ха спо­ра си, ка­то пос­то­ян­но се пре­къс­ва­ха един друг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване