08/28/15 13:32
(http://pik.bg)

Внимание! Този румънец побърка Златни пясъци. Като го видят, хората бягат от ужас

Внимание! Този румънец побърка Златни пясъци. Като го видят, хората бягат от ужас

Сигнал за буйстващ румънец на Златните, който извършва серия от меко казано странни лудории, бе изпратен от потърпевша до ''Петел''.

Ето какво написа тя:

"Здравейте,

пише Ви възмутена гражданка от свое и от името на свои колеги и познати, станали свидетели на не един и два случая на ужасно поведение на туристи по нашето Черноморие.

Понеже, явно, никой не може да ни помогне срещу безнаказаните действия на чужденци, било то в рамките на даден курорт, спрямо даден хотелски комплекс или лично срещу почиващи гости на хотелите, или техния персонал, реших да пиша на Вас с надеждата нашият сигнал да стигне до повече хора.
Лично аз работя като старши администратор в един от потърпевшите хотели в курорта Св. Константин и Елена. Споделям Ви конкретен случай от последните дни, който остави и нас, и наши колеги потресени от изхода на събитията. Румънски турист с инициали Й.К. от 2-3 седмици обикаля хотели в комплекса, държи се, едновременно неадекватно на нормалното поведение и агресивно, спрямо персонал и гости на хотелите. Чупи, мърси и краде хотелски и ресторантски инвентар, като в същото време отказва да заплаща за престоя си (в един хотел близо над 500лв), както и за нанесените от него щети. Изгонен е и от трите, засега, потърпевши хотели, в които е бил.

След множество оплаквания от наши гости, както и персонал, от поведението на румънеца, изразяващо се, накратко, в: разхищаване на храна, изхвърляне на хранителни отпадъци на терасата на ресторанта, както и във фоайето и етажа, на който е настанен госта, замерване на гости на хотела с храна, физически агресивна провокация към тях, оплаквания за изчезнали детски играчки, като, в същото време, такива се намират, в стаята на иначе самостоятелно настанения гост, чупене на первази и кражба на пердета от фоайетата на различните етажи на хотела, се обърнахме към полиция и решихме да опитаме да вземе някакви законови мерки срещу проблемния гост.

Свързахме се с колегите хотелиери, които, както нас, са имали оплаквания от същия гост, и които потвърдиха същия модел на поведение и при тях. След нашия сигнал към съответното районно управление, мъжът беше задържан, заради липса на личен документ. Аз и мои колеги бяхме извикани, за да дадем подробни показания за случващото се, с надеждата да няма повече потърпевши. След няма и 12 часа, мъжът е освободен от управлението и повече няма информация по случая.
В момента румънският гражданин е на свобода, видно дори няма багаж, вероятно все още без личен документ и на територията на нашия комплекс. Искаме да предупредим всички наши колеги в кк. Константин и Елена, както и кк. Златни Пясъци, да внимават и да не допускат този човек.

П.С. Ако потрябват точни имена на хотели и служители, сме готови да съдействаме.
Приложено Ви изпращаме снимков материал, снет от видео наблюдението в хотела."

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване