08/28/15 21:07
(http://pik.bg)

Над 10 000 българи почиват на крузи от началото на годината.

Над 10 000 българи почиват на крузи от началото на годината.

Над 10 000 българи почиват на крузи от началото на годината. Това каза Илиян Иванов, акредитиран круиз експерт към Българско круиз общество, пише "Фокус". „В тях влизат и децата до 18 години, които са настанени в една каюта с родителите”, обясни той и каза, че все по-голям брой българи предпочитат круизите. „Това се потвърждава от хората, които престават да почиват на нашето Черноморие. Те стават все по-малко с всяка една година. Това значи, че хората предпочитат да почиват навън дори на круизи”, допълни Иванов. Според него предимствата на круизната почивка са много.

„С едно опаковане и разопаковане на багажа в рамките на една седмица, колкото е най-популярния по продължителност круиз, се посещават 3-4 държави”, коментира круизния експерт. Според него на борба на кораба има безопасност за децата, защото там няма оръжия и наркотици. „Това са неща, които се срещат навсякъде по сушата. За децата се полагат специални грижи, защото има специализиран персонал и места на борба на където има забавления за тях. За възрастните има програми със забавления”, уточни той. По думите му от България не тръгват круизни линии. „Трябва да покажем, че можем да обслужим пасажерите и да създадем условията да го правим. Круизните линии, които посещават България се отказват и идват само за няколко часа.”, посочи Иванов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване