08/28/15 09:44
(http://radiomilena.com/)

Премия от 1000 лв. за служители на „Фаркол“ със сватба или бебе през 2015

Служителите на „Фаркол“ със сватба или бебе през 2015 година ще получат премия от 1000 лв. Инициативата бе подета от Борда на директорите в началото на годината.
С днешна дата първото за 2015-та новородено в семейството на фармацевтичната компания вече е факт. Само преди дни на бял свят се появи малкият Добрин. Той е син на мениджъра за Източна България в отдел „Ортопедия“ Стоян Добрев и съпругата му Ваня. Веднага след изписване на бебето, щастливият татко ще получи обещаната премия.
„Като фирма с традиции държим на социалните ни ангажименти. През годините подпомагаме образователни, спортни, екологични проекти. Няма как да не изразим нашата съпричасност и подкрепа към най-ценното в компанията – нашите служители, особено в такива важни за тях житейски моменти“, коментира изпълнителният директор д-р Таня Минчева-Базотева.
Още две „Фарколски“ бебета се очаква да проплачат до края на годината. Техните родители също ще бъдат подпомогнати в грижите за малките си наследници.
Само преди месец премия от 1000 лв. получи и Георги Стоянов, който създаде семейство и сключи граждански брак. Шофьорът от „Фаркол“ е и единият от татковците, който чака бебе до края на годината.

Публикувана на 08/28/15 09:44 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/VJ2D0X7N960/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване