08/29/15 05:56
(http://www.klassa.bg/)

Гришо бил като Пепеляшка в САЩ

 Григор Димитров идва като Пепеляшка на US Open след раздялата с Мария Шарапова. С такoва заглавиe ESPN прави анализ на предстоящия турнир от Големия шлем и шансовете на хасковлията в него. Срещите от 135-ото издание на Откритото първенство на САЩ започват в началото на следващата седмица, а
наградният фонд е $42 милиона
„Българинът е поставен под номер 17 в схемата на турнира, вече е без Шарапова, но това не пречи да мечтае за трофея. В действителност той е един от скритите потенциални победители, които наричаме „Пепеляшки”. На тях все не им достига малко, но все още имат шансове да сътворят чудото”, пише изданието.
„Димитров е изключително талантлив и е само на 24 години. Той загуби няколко мача през изминалото тримесечие, но има качествата и играта на победител”, допълват от ESPN.
Григор ще започне срещу квалификант петото си участие на US Open. През миналия сезон българинът за първи път успя да прескочи откриващия си мач и стигна до осминафиналите в Ню Йорк.
Сериозни коментари в социалните мрежи предизвика пък последната изява на световната №1 при жените Серена Уилямс, която май изглежда влюбена в... дупето си.  Серена пусна поредната порция фотоси на пищните си задни части и без никакъв свян ги споделя с феновете си с коментара “Погледни отзад”.
Почитателите на шоколадовата кралица на тениса се чудят дали посланието е насочено към тях или негов адресат е рапърът Дрейк. Според последните слухове Серена и носителят на “Грами” са
нещо повече от добри приятели
Преди ден световната №1 участва в караоке шоу, на което впечатли присъстващите с изпълнение на песента “Under the Sea” от хитовата анимация на Дисни “Малката русалка”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване