08/29/15 06:02
(http://www.klassa.bg/)

Жена оскуба Доналд Тръмп

 Жена, симпатизираща на кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп, неочаквано получи възможност да провери дали обектът на политическите й пристрастия има перука, както се твърди в някои американски медии, съобщи в. „Ню Йорк Поуст”.  Тръмп бе разгневен от статия на челната страница във в. „Ню Йорк таймс”, че косата му е изкуствена.

 

По време на среща с привърженици на Републиканската партия Тръмп покани

 

случайна дама от публиката

 

Мери Маргарет Банистър и й позволи съвсем спокойно да го оскубе публично, за да докаже, че растителността по главата му е добре закрепена и в това няма нищо неестествено. „Най-накрая ще се разбере веднъж и завинаги”, каза Трълп, посочвайки към  публиката. „Ела тук. Ще трябва да направиш проверка”, добави той. Жената се качи на сцената и дръпна косата му, констатирайки, че е истинска. На събитието са присъствали над 1800 души. Пред тях мисис Банистър заявила, че Тръмп има истинска коса. „Беше много странно изживяване. Знаете ли, в един момент слушах речта, в следващия просто се случи. Смятам, че той определено си е мислил, че иска да каже на всички, че косата му е истинска”, заяви домакинята и майка на четири деца.

 

Странната прическа на екстравагантния магнат от дълго време е тема за спекулации, припомня Си Ен Ен. Последните социалистически проучвания дават 28% подкрепа за магната срещу 20% за юли месец.

 

Същевременно певецът Рики Мартин се нахвърли с критика срещу Тръмп и призова латиноамериканците в САЩ да не гласуват за него. Мартин е недоволен от

 

неотдавнашния инцидент

 

в Айова, когато Тръмп влезе в пререкание с водещ от най-голямата испаноезична телевизия в страната и го изгони от залата за пресконференции. Ксенофобията е най-лошата форма на политическа стратегия, заяви Мартин.

 

По време на предизборното събитие Тръмп не пропусна да коментира стената, която смята да строи по границата с Мексико. „Може ли Тръмп да построи стена?, риторично попита той. Тя ще бъде толкова хубава, че един ден, когато мен няма да ме има, ще й викат Стената на Тръмп. Ще има специално инфрачервено оборудване и няма да могат да се копаят тунели под нея”, увери той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване