08/29/15 00:10
(http://www.klassa.bg/)

СПОРТЪТ ЗА ТОНУС

             В навечерието на MOVE Week – седмица, пълна с възможности да научите ползите от активния начин на живот, да намерите нови приятели и да промените живота си, район „Слатина” организира безплатно, за всички желаещи да спортуват, аеробика на открито в центъра на парк „Гео Милев”. В съпровод на ритмичната и динамична музика ще се насладите на упражненията по аеробика, които ще ви заредят с енергия и тонус!

 

„Заседналият начин на живот е новото пушене“

Непопулярен факт е, че обездвижването е четвъртият причинител на смъртност в световен мащаб. Пандемията  „обездвижване“ е причинител на много заболявания. Последните статистики на Световната здравна организация показват все по-ясно пряката връзка между здравния статус на населението и всекидневната физическа активност. Тъжен факт е, че България е на първо място в категорията най-обездвижена нация със 78% неактивни българи (Евробарометър 2014), което от своя страна означава и висок процент обездвижени млади хора.

 

Има ли решение?

Да. Превенция, осигуряване на информация, лесен достъп  и мотивация, чрез които всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета да пожелаят да предприемат действия и променят начина си на живот към по-физически активен и така да подсигурят за себе си и близките си бъдещо добро качество на живот. Освен това спортът е един прекрасен начин подрастващите да използват пълноценно и здравословно свободното си време.

 

Изберете събитието, което Ви допада. Бъдете на точното място в точното време. Заниманията стартират на 29.08.2015г. от 09.00 часа и ще се водят от професионални инструктори в същия час, всяка събота и неделя, до средата на месец октомври.

 

Очакваме Ви!

 


 

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване