08/30/15 13:17
(http://www.klassa.bg/)

БОЙКО БОРИСОВ, СПЕЦЪТ ПО КРАДЕНЕ НА КОЛИ ОТ НАЧАЛОТО НА 90-ТЕ В УНГАРИЯ, ДА ВИ ГОВОРИ ЗА КРАЖБИ НА КОЛИ ДНЕС В БЪЛГАРИЯ?!? ВИЕ СТЕ ТОТАЛНО ИЗТРЕЩЕЛИ ВСИЧКИТЕ!“

 След публикацията на проф. Людмил Георгиев в АФЕРА: „БОЙКО БОРИСОВ, СПЕЦЪТ ПО КРАДЕНЕ НА КОЛИ ОТ НАЧАЛОТО НА 90-ТЕ В УНГАРИЯ, ДА ВИ ГОВОРИ ЗА КРАЖБИ НА КОЛИ ДНЕС В БЪЛГАРИЯ?!? ВИЕ СТЕ ТОТАЛНО ИЗТРЕЩЕЛИ ВСИЧКИТЕ!“ и някои остри коментари срещу нея, Людмил Георгиев отговори на читателите на АФЕРА така:

Уважаеми дами и господа,
Обръщам се към всички обидени от моите писания за начина, по който квалифицирам целокупния български народ, който продължава да понася управлението на Мутрата Борисов, да понася собственото си състояние, независимо, че по писанията в АФЕРА и социалните мрежи всички би трябвало да са революционери и ей сега да освободят България!
Вижте какво, драги, историята не работи с мненията на „патриоти“, които се обиждат от това, че говоря за народа като за племе! Историята има предвид простото обстоятелство, че в даден период премиер на България е бил обикновена Мутра, и то за първи път в съвременността за втори мандат! Историята ще осъди всички нас поради този факт, повтарям, всички нас! А това, драги ми дами и господа, че някои от нас не са гласували за ГЕРБ или искрено се възмущават от Мутрата чрез писанията си в социалните мрежи, няма никакво, абсолютно никакво значение от гледна точка на историята! И тъкмо поради това, българският народ продължава да се възпроизвежда именно като племе, драги, племе, за което най-важното е личното оцеляване, а не бъдещето на общността!
В крайна сметка, драги ми „патриоти“, уважаеми обидени дами и господа, ако „този живот е за смелите“, както казва моята приятелка Веселина Томова, то какво правим, за да не останем всички, след като умрем тъкмо в историята, като една поредна пасмина, позволила всички тези безобразия?!?
И да не забравяме, уважаеми, че именно от историята знаем как мнозина пламенни „патриоти“ са се дистанцирали от Левски и Ботев, които откровено ругаят българското племе заради опиянението му от робската люлка, в която се люлее!
Та такива работи, драги ми „патриоти“!

Проф. Людмил Георгиев

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване