08/31/15 20:55
(http://pik.bg)

Община Перник ще подпомага семейства за процедури Ин витро

Община Перник ще подпомага семейства за процедури Ин витро

За първи път  тази година Община Перник стартира приема  на документи за финансово подпомагане на изследвания и процедури, свързани с лечение на безплодие на семейства и лица, живеещи на семейни начала, с репродуктивни проблеми.  Критериите за финансово подпомагане на лица  с репродуктивни  проблеми, лечими преди всичко с методите АРТ, са обявени на сайта на Община Перник. Това предаде ''Мироглед''.

Срокът за набиране на заявления е  до 13.09.2015г. Документите се приемат на гишетата в  деловодството  в Община Перник, пл. «Св.Иван Рилски» №1А всеки работен ден от 8.30 до 16.30 ч.

Финансовото подпомагане на  лица с репродуктивни проблеми, живеещи на територията на Община Перник, стана възможно след като Общински  съвет  прие Правилник за за финансово подпомагане на процедури „Ин витро” на лица с репродуктивни проблеми на територията на Общината и в  бюджета на Община Перник за 2015 г. бяха предвидени средства  в размер на 7000лв.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване