08/31/15 07:39
(http://www.klassa.bg/)

Съвместна утрин за Путин и Медведев

 Президентът и премиерът на Русия Владимир Путин и Дмитрий Медведев са провели неформална среща в неделя сутринта в резиденцията  на държавния глава “Бочаров ручей” в Сочи. Двамата първо са изгорили известно количество калории в тренировъчната зала на резиденцията, после за равновесие са запалили грила и са похапнали на откритата тераса. След неделната сутришна увертюра те са преминали към сериозните неща и са обсъдили редица актуални въпроси, посочват от Кремъл, но не уточняват какви са били те.

 

Това съвсем не е първият път, в който съвместни спортни занимания на президента и премиера на Русия стават достояние за любопитството на народа. Двамата играят заедно  федербал, карат ски и т. н. Но тук трябва да се отбележи, че в тези показни акции, както впрочем и във всичко друго, шефът е Путин. Последната такава проява бе потапянето с батискаф до дъното на Черно море край полуостров Крим. Тогава Медведев го чакаше на брега, но обеща, че ще тръгне по стъпките на президента.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване